Sitä tehdään, mitä tilataan!

Näyttävät mittatilauskalusteet asiakkaan tai arkkitehdin suunnitelmien mukaan.

Pyydä tarjous

Kalustopuuseppä P. Koivisto

Kalustopuuseppä P. Koivisto Oy on erikoistunut mittatilaus­työnä valmistettaviin julkisten tilojen kalusteisiin. Yrityksen perustaja ja puuseppä Pekka Koivisto on tehnyt puusepän töitä jo vuodesta 1964 lähtien.

Lue lisää

Koulukalusteet

Käytän­nölliset, ergonomiset ja ajattomat koulu­kalusteet. Koulu­ympäristön tulee olla inspi­roiva ja tukea oppi­mista. Koulujen ja muiden oppi­laitosten kiinto­kalusteita päivi­tetään melko harvoin, joten niiltä vaaditaan kestä­vyyttä, käytännöl­lisyyttä, ajatonta muotoilua sekä helppohoitoisuutta.

Lue lisää

Päiväkoti­kalusteet

Meiltä päiväkotien kiinto­kalusteet kestävistä materi­aaleista mittatilaus­työnä. Päiväkodin sisustuksen tulee välittää pienille päiväkotilaisille kodin­omaista tunnelmaa, jotta lapsella on mukava ja turvallinen olo päivähoidossa.

Lue lisää

Julkisten tilojen kalusteet

Onko kyseessä avara aulatila vai intiimi pikku­ravintola? Julkisten tilojen kalusteet toteutetaan tilan käyttö­tarkoituksen ja tilan asettamien vaatimusten perusteella.

Lue lisää

Mittatilaus­kalusteet

Olemme erikoistuneet huolellisesti viimeisteltyjen mittatilauskalusteiden valmistukseen. Taitavien puualan erikoisosaajiemme käsissä mikä tahansa puulaatu kääntyy käytännöllisyyttä ja tyylikkyyttä henkiväksi kalusteeksi. Meiltä voit tilata esimerkiksi vastaanottotiskit, kaapistot, naulakot, penkit ja tasot sairaaloihin, kouluihin ja päiväkoteihin sekä ravintoloihin ja muihin julkisiin tiloihin.

Lue lisää

Ota yhteyttä


    Haluan, että minuun otetaan yhteyttä